Mengden er oppgitt til 1 person:
2 poteter
1/4 løk
litt margarin
1 knakkpølse
1/4 eple
1 tykk osteskive
4 ss varmt vann
1/4 ts buljonpulver
Legg aluminiumsfolie i en ildfast form.
Skjær potetene i skiver. Tørk skivene godt før de freses et par minutter i margarin i varm stekepanne.
Ha potetene i formen.
Finhakk løken og fres den myk og gylden. Bland den med potetene.
Skjær eplet i skiver.
Skjær dype hakk i pølsene. Putt eple- og osteskiver ned i hakkene. Legg pølsene over potetene.
Rør buljongpulver i varmt vann og hell over. Pakk folien godt sammen.
Stekes i ca 45-60 min. Sjekk at potetene er ordentlig møre.
Serveres med en god salat
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar