Velkommen

Gjennom 2010 og 2011 hadde jeg publisert mange oppskrifter både på Bestemors hage og på Jul i bestemors hage (gardsjul). Rett før nyttår i 2012 opprettet jeg denne oppskriftssamlingen for å finne enkelt de oppskriftene jeg bruker til vanlig.

Den typiske julemat finnes fortsatt på www.gardsjul.blogspot.com.

I menyen over har jeg laget et oversikt over alle selskaper vi har hatt her på gården. De er koblet til oppskrifter og annen informasjon. De første årene ble det ikke tatt mye bilder verken av borddekking eller maten. Punktet Gjærbakst inneholder en grundig nybegynnerforklaring til å lage gjærdeig.

De siste 10 oppskriftene/innleggene ligger på forsiden. Alle oppskriftene finnes i den alfabetiske listen til høyre. De mest besøkte oppskriftene er i en liste helt nederst.

Middag 30.august 2014

Velkomst


Forrett:
Varmrøkt laks og avocadokrem

Jean Geiler Riesling



Hovedrett:
Eplemarinert svinefilet, potetterte, rødløkskompott, rødvinssaus, bakte rotgrønnsaker

Coreto






Ost:
Tre smaker fra Eiker: Berbrie, Hvit Eiker, Eiker Mutschli med rabarabrasirup, ripsgele og eplekompott

Dessert:
Bringebærterte og vaniljeis

Kaffe avec.










Borddekking:

Hvite linduker. Servietter og kubbelys i lys aubergine (Nille), Caluna-lyng i sølvfarga potteskjulere


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar