Velkommen

Gjennom 2010 og 2011 hadde jeg publisert mange oppskrifter både på Bestemors hage og på Jul i bestemors hage (gardsjul). Rett før nyttår i 2012 opprettet jeg denne oppskriftssamlingen for å finne enkelt de oppskriftene jeg bruker til vanlig.

Den typiske julemat finnes fortsatt på www.gardsjul.blogspot.com.

I menyen over har jeg laget et oversikt over alle selskaper vi har hatt her på gården. De er koblet til oppskrifter og annen informasjon. De første årene ble det ikke tatt mye bilder verken av borddekking eller maten. Punktet Gjærbakst inneholder en grundig nybegynnerforklaring til å lage gjærdeig.

De siste 10 oppskriftene/innleggene ligger på forsiden. Alle oppskriftene finnes i den alfabetiske listen til høyre. De mest besøkte oppskriftene er i en liste helt nederst.

Middag 5.juni 2014

Ved ankomst: hjemmebakt potetlompe med Philadelphia, spekeskinke og ruccola. Hjemmelaget eplemost av Rød Astrakan



Dessuten: Altareggia Prosecco

Bakt laks på ertepurè

Asrica Chardonnay
Blomkål og safranshot


Marinert svinenakke
Honningbakte rotgrønnsaker
Potetterte
Balsamikosaus



Coreto 2011







Tre smaker fra Eiker:
Camembert Eiker, Hvit Eiker og Eiker Mutschli
Eplegele og havrekjeks
Rabarbrasuppe med vaniljeis
















Dekket til 24
Hvit duk, hvite stearinlys, sennepsgule og hvite servietter Prestekrager


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar