Velkommen

Gjennom 2010 og 2011 hadde jeg publisert mange oppskrifter både på Bestemors hage og på Jul i bestemors hage (gardsjul). Rett før nyttår i 2012 opprettet jeg denne oppskriftssamlingen for å finne enkelt de oppskriftene jeg bruker til vanlig.

Den typiske julemat finnes fortsatt på www.gardsjul.blogspot.com.

I menyen over har jeg laget et oversikt over alle selskaper vi har hatt her på gården. De er koblet til oppskrifter og annen informasjon. De første årene ble det ikke tatt mye bilder verken av borddekking eller maten. Punktet Gjærbakst inneholder en grundig nybegynnerforklaring til å lage gjærdeig.

De siste 10 oppskriftene ligger på forsiden. Alle oppskriftene finnes i den alfabetiske listen til høyre. De mest besøkte oppskriftene er i en liste helt nederst.

Middag 4.juledag 2007

4.juledag 2007 var vi 9 personer til bords. Jeg hadde dekket på kjøkkenet til forrett og hovedrett. Det er glass til hvitvin, rødvin og dessertvin. Det ligger ikke dessertbestikk på bordet, men det har jeg sannsynligvis glemt. 

Det finnes ingen bilder av maten, men jeg kan skimte at det står dype tallerkener med forrett på benken. Det blir spennende om jeg noensinne finner ut hva vi spiste.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar